top of page

Scroll to the bottom of this page to apply in English.

Nyári művészeti táborok
Summer Art camps

A zenei táborban a gyerekek többféle hangszert ismerhetnek meg, próbálhatnak ki. A tanárok segítségével közösen hoznak létre egy kis előadást – amit a tábor utolsó napján koncert formájában elő is adnak a táborozóknak és a meghívott vendégeknek.

 

A filmes-fotós tábor során a gyerekek megtanulják, hogyan használják okosabban az okostelefont (akik nem tudnak hozni magukkal, azoknak biztosítunk készüléket), milyen módon készítsenek jó fotókat, képriportot (például egy madárral), híradót a táborról, fotómontázst a környezetünkről. A türelmesebbek megtanulhatják a filmvágás alaptechnikáit is. Célunk, hogy két-két gyerek együttműködve, saját werkfilmet és kisfilmet készítsen az általuk megírt forgatókönyv alapján, továbbá dokumentálhatják a csoportjukkal párhuzamosan zajló színjátszó tábor előadásának előkészületeit és próbáit.

 

A kézműves táborban a gyerekek minden nap más-más technikával készítenek egy-egy alkotást. Megismerkedünk a nemezeléssel, festünk, rajzolunk, szögezünk, faragunk, varrunk, papírmasé szobrokat készítünk. Bármiből lehet bármi, az újrahasznosítás jegyében.  

 

Színjátszó táborunk foglalkozásai során improvizációval, játékos színjátszó gyakorlatokkal tanuljuk a színészmesterség alapjait. Sok lazítás, ismerkedés, jókedvű szabadprogram segíti a csapatépítést, de beszélgetésekre, valamint elegendő mozgásra is jut idő. A kész színdarabot pénteken elő is adjuk a META Kamara termében a táborozóknak és a meghívott vendégeknek.

Jelenkezni többféleképpen is tud nyári táborainkra:

... vagy töltse le az alábbi dokumentumok valamelyikét,
és küldje vissza a

meta.kozpont@gmail.com email címre:

Jelentkezési lap letöltése

Word dokumentum

(szerkeszthető)

Jelentkezési lap letöltése

PDF dokumentum

(nyomtatáshoz optimalizált,

kézi kitöltéshez és visszaszkenneléshez)

For English speaking parents,

you can simply download the application form below,

and send it back to

meta.kozpont@gmail.com via e-mail:

Download registration form

Word document

(editable)

Download registration form

PDF document

(optimized for printing)

bottom of page