top of page

Nyári művészeti táborok
Summer Art camps

A zenei táborban a gyerekek többféle hangszert ismerhetnek meg, próbálhatnak ki. A tanárok segítségével közösen hoznak létre egy kis előadást – amit a tábor utolsó napján koncert formájában elő is adnak a táborozóknak és a meghívott vendégeknek.

 

A filmes-fotós tábor során a gyerekek megtanulják, hogyan használják okosabban az okostelefont (akik nem tudnak hozni magukkal, azoknak biztosítunk készüléket), milyen módon készítsenek jó fotókat, képriportot (például egy madárral), híradót a táborról, fotómontázst a környezetünkről. A türelmesebbek megtanulhatják a filmvágás alaptechnikáit is. Célunk, hogy két-két gyerek együttműködve, saját werkfilmet és kisfilmet készítsen az általuk megírt forgatókönyv alapján, továbbá dokumentálhatják a csoportjukkal párhuzamosan zajló színjátszó tábor előadásának előkészületeit és próbáit.

 

A kézműves táborban a gyerekek minden nap más-más technikával készítenek egy-egy alkotást. Megismerkedünk a nemezeléssel, festünk, rajzolunk, szögezünk, faragunk, varrunk, papírmasé szobrokat készítünk. Bármiből lehet bármi, az újrahasznosítás jegyében.  

 

Színjátszó táborunk foglalkozásai során improvizációval, játékos színjátszó gyakorlatokkal tanuljuk a színészmesterség alapjait. Sok lazítás, ismerkedés, jókedvű szabadprogram segíti a csapatépítést, de beszélgetésekre, valamint elegendő mozgásra is jut idő. A kész színdarabot pénteken elő is adjuk a META Kamara termében a táborozóknak és a meghívott vendégeknek.

Papír alapon is tud jelentkezni.

A kitöltött jelentkezési lapot visszaszkennelve küldje el a meta.kozpont@gmail.com e-mail címre,

vagy adja le személyesen az alábbi címen:

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 97/c

Jelentkezési lap letöltése

Word dokumentum

(szerkeszthető)

Jelentkezési lap letöltése

PDF dokumentum

(nyomtatáshoz optimalizált,

kézi kitöltéshez és visszaszkenneléshez)

bottom of page